Samsung

Då får Samsung Galaxy Note 9 Android 9 Pie!

Under kvällen rapporterade jag om att Samsung börjat skicka ut Android 9 Pie till flaggskeppen Galaxy S9 och S9+. Men när kommer det senaste flaggskeppet Galaxy Note 9 få uppdateringen? 

Nu har det inkommit en rapport som pekar på att Samsung kommer börja skicka ut Android 9 Pie till Galaxy Note 9 under februari nästa år. Det kan jämföras med Galaxy S8, S8+ och Galaxy Note 8 som förväntas få Android 9 Pie i mars nästa år. Det återstår givetvis att se om uppgifterna stämmer!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...