Apple

Fodral till iPad Mini 5 läcker ut!

Det ser ut som att Apple inom kort kommer hålla ett event där man kommer visa upp en ny iPad Mini. Nu har ett fodral till företagets nya platta påträffats på nätet! 

Av bilden nedan att döma kommer iPad Mini 5 få en kamera på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Utöver det ser det ut som att plattan kommer få två högtalare på undersidan tillsammans med med uttaget för laddning. Dessutom ser det ut som att plattan kommer få ett 3,5 mm uttag för hörlurar. Det är oklart vilka specifikationer iPad Mini 5 kommer erbjuda.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...