Samsung

5G-versionen av Samsung Galaxy S10 har kodnamnet ”Bolt”

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. 

Nu har kodnamnet för Samsung Galaxy S10 med 5G framkommit. Samsungs kommande flaggskepp har fått kodnamnet ”Bolt”. Detta då 5G-versionen av S10 kommer bli grymt snabb! Utöver det har det avslöjats att 5G-versionen av Galaxy S10 kommer drivas av processorn Snapdragon 855.

Det är oklart om den här enheten kommer bli tillgänglig i Sverige.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...