Huawei

Huawei börjar skicka ut EMUI 9 till P10 och P10 Plus

För inte alls länge sedan rapporterade jag om att Huawei hade börjat skicka ut Android 9 Pie till mobilerna Mate 10, P20 och P20 Pro.

Nu har det inkommit uppgifter om att Huawei börjat skicka ut Android 9 Pie tillsammans med företagets gränssnitt EMUI 9 till företagets mobiler P10 och P10 Plus. Huawei har börjat skicka ut uppdateringen i Malaysia men den bör komma till svenska exemplar av P10 och P10 Plus inom kort!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...