Samsung

Samsung Galaxy Note 9 ser ut att få Android 9 Pie tidigare än väntat

Enligt tidigare uppgifter skulle Samsung ha börjat skicka ut Android 9 Pie till flaggskeppet Galaxy Note 9 under februari-månad nästa år. 

Tro det eller ej – men Samsung skickade ut Android 9 Pie tidigare än väntat till Galaxy S9 och S9+. Dessa telefoner skulle egentligen ha fått 9 Pie i januari. Nu ser det istället ut som att Galaxy Note 9 kan ha tagit över stafettpinnen från Galaxy S9-mobilerna. Det ser nämligen ut som att Galaxy Note 9 kommer börja uppdateras till Android 9 Pie från och med 15 januari.

Samsung-Android-Pie-update-schedule.jpg Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...