Huawei

Varför har Huawei inte använt samma behandling på alla Mate 20 Pro-modeller?

När Huawei presenterade det nuvarande flaggskeppet Mate 20 Pro så berättade tillverkaren att man behandlat baksidan med en speciell yta för bättre grepp.

Detta gäller dock bara den blåa, svarta och gröna modellen. Det gäller alltså inte för modellen med flera olika färger på baksidan (Twilight). Jag tycker det är konstigt att alla modeller inte fått samma typ av behandling, men troligtvis har Twilight-versionen varit mer komplicerad i färgen.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...