LG

LG avslöjar när man kommer uppdatera G7 ThinQ till Android 9 Pie

Flera tillverkare har börjat uppdatera sina telefoner med Android 9 Pie. En tillverkare som däremot inte gjort detta är LG. 

Nu har det avslöjats att LG kommer börja skicka ut Android 9 Pie till flaggskeppet LG G7 ThinQ från och med början av 2019. Mer specifikt ser det ut som att tillverkaren kommer börja skicka ut Android 9 Pie under kvartal ett nästa år. Det återstår att se om även Sverige får uppdateringen då eller om de svenska G7 ThinQ-ägarna kommer få vänta längre.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...