Posted in: OnePlus

OnePlus har tappat det dom var bra på #åsikt

När OnePlus lanserade sin första mobil OnePlus One så fokuserade tillverkaren på att släppa en smartphone med bra specifikationer till bra pris. Det verkar dock som att OnePlus glömt bort prissättningen för tillverkarens senaste mobiler. 

Företagets första mobil kostade 300 dollar. Numera kostar företagets senaste mobil 500 dollar. Det är en rejäl höjning men är fortfarande inte mycket pengar om man till exempel jämför med vad Apple, Samsung och Huawei tar för motsvarande. Däremot finns det specifikt en konkurrent, Xiaomi med deras Poco F1. Den här telefonen kostar 3490 kronor och den här enheten innehåller typ samma specifikationer som OnePlus 6T.

OnePlus satsar inte längre på att erbjuda mycket för pengarna utan på något helt annat.

 

Detta kanske också intresserar dig…