Posted in: Apple

Folk rasar på Apple – när ett nytt fel i iOS 12.1.2 upptäckts

För några veckor sedan började Apple skicka ut iOS 12.1.2 till företagets telefoner och plattor. Men det verkar som att man slarvat en hel del med den senaste versionen av iOS. 

Apple har flera gånger om varit nära att bli bannade i Kina. Det är antagligen därför Apple varit så snabba med att skicka ut den senaste versionen av iOS. För någon vecka sedan rapporterade jag om att många rapporterade om problem med uppkoppling via mobilnätet. Nu är det dags igen.

Den här gången är det en snubbe som rapporterar att han har problem med både mobiluppkopplingen men också med Wi-Fi. Jag tycker det är konstigt att Apple inte redan börjat skicka ut iOS 12.1.3 då klagomålen på den senaste iOS-versionen varit många.

wi-a.png

Via

Detta kanske också intresserar dig…