Google

Google Chrome: ett privat läge hade suttit på sin plats!

Nu för tiden erbjuder Google Chrome ett läge man kallar för Inkognito-läge. Dock skulle jag gärna se att de ändrar namn på fliken! 

Det är lite svårt att förstå att ”inkognito” är ett läge för helt privat surfning i Google Chrome. Jag tycker det skulle sitta på sin plats om Google skulle döpa om läget till ”privat läge” istället. Å andra sidan sägs det att Google funderar på att göra det, och det är ju bra!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...