Posted in: HMD Global, Nokia

Pressbild läcker ut på Nokia 9 PureView

I slutet av januari nästa år förväntas HMD Global hålla ett event där tillverkaren kan komma att visa upp det nya flaggskeppet Nokia 9 PureView.

Bilden som Evan Blass lagt upp visar att mobilen kommer få fem kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Vi ser ingen fingeravtrycksläsare placerad på utsidan av enheten, något som betyder att Nokia 9 PureView kommer få läsaren placerad under displayen då vi ser en ikon för fingeravtryck.

När det kommer till specifikationer så vet vi att mobilen kommer få en 5,9 tumsskärm med Quad HD+- upplösning tillsammans med processorn Snapdragon 845. HMD har ännu inte skickat ut någon officiellt datum då enheten kommer presenteras, men ett sådant bör inte ligga särskilt långt borta!

Detta kanske också intresserar dig…