Posted in: OnePlus

OnePlus kommande 5G-enhet – så här mycket tror jag den kommer kosta

I januari eller februari misstänker jag att OnePlus kommer hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp sin första smartphone med stöd för 5G. Så här mycket tror jag att enheten kommer kosta!

Den kommande 5G-mobilrn från OnePlus kommer i alla fall bli dyrare är dagens flaggskepp OnePlus 6T. Det verkar inte som att den nya 5G-enheten kommer bli lite dyrare utan ganska mycket dyrare. Jag misstänker att 5G-vaeianten av OnePlus kommande flaggskepp kan komma att kosta 8990 kronor. Det kan jämföras med den dyraste (och mest exklusiva) varianten av OnePlus 6T som kostar 7595 kronor just nu.

Jag misstänker således att OnePlus kommer höja priset för sina kommande smartphones ännu en gång, men det återstår givetvis att se!

Detta kanske också intresserar dig…