Kategorier
OnePlus

OnePlus 6T McLaren slut på lager

För några veckor sedan släpptes OnePlus 6T McLaren Edition för köp. Men det ser ut som att telefonen är slut på lagret! 

OnePlus 6T McLaren Editon släpptes den 11 december – nu, 19 dagar senare, visar OnePlus hemsida att 6T McLaren Edition inte går att köpa från tillverkaren just nu. Samma sak verkar även gälla för Webhallen och NetOnNet. Det är oklart om och i sådana fall när man kommer kunna köpa mobilen igen i den limiterade upplagan.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.