Google

Stort problem för Google Foto ställer till det för sökjätten

Google har under en längre tid snackat om att man funderar på att lägga in möjligheten att kunna låsa upp Google Foton med ansiktet. 

Det betyder att du inte skulle behövt använda en PIN kod om du har lås inställt för Google Foton utan att mobilen endast skulle behövt ha sett ditt ansikte. Nu ser det däremot ut som att en lag säger ifrån om att Google ska få använda den nya tekniken. Det återstår att se hur sökjätten kommer få till det i framtiden!

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...