Posted in: Uncategorized

2018 har varit magiskt – nu är jag en av Sveriges största influencers!

2018 börjar lida mot sitt slut men min resa med den här sidan har bara börjat känns det som. Trafiken på min sida har varit otroligt bra under året som gått! 

När jag startade upp Mobilanyheter trodde jag inte att jag skulle kunna hålla på med det här på heltid – något jag ser ut att kunna göra i framtiden, och allt tack vare ER! Jag har gått om alla B-kändisar som kvällstidningarna skriver om i statistiken och jag håller på att driva upp en gigantisk sida som inte har någon broms (så känns det just nu!).

Hårt jobb lönar sig, det har jag märkt. Tack till dig som läsare samt tack till mina samarbetspartners för att 2018 blev ett grymt år! Jag ser verkligen fram emot att se vad 2019 har att erbjuda i mobilvärlden och självklart kommer jag fortsätta hålla samma höga tempo även i framtiden (flera inlägg dyker naturligtvis upp under fortsättningen av dagen).

Återigen – stort tack!!

Detta kanske också intresserar dig…