Google

Ny Chromecast kan komma med nytt system

Google presenterade under 2018 en ny Chromecast. Den här lilla TV-pucken bygger på Android, men jag misstänker att det snart kan komma att ändras! 

I och med intågandet av nya systemet Google Fuchsia kan jag tänka mig att tillverkaren kan komma att utrusta framtida Chromecast:s med det nya systemet. Det ryktas om att den första mobilen med Google Fuchsia kommer släppas under 2019 (vid namn Honor Play II).

Däremot tror jag det kommer dröja till år 2021 innan Google kommer börja satsa på Fuchsia i Chromecast. Men det återstår givetvis att se då det kan dröja längre eller kortare tid!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...