Huawei

Huawei kommer släppa 40W PowerBank till Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro skeppas med en klassledande laddare på hela 40 Watt. Det kan jämföras med laddarna som OnePlus till exempel skickar med till sina mobiler som är på 20 Watt. 

Men när det kommer till PowerBanks så laddar de ofta inte med den maximala effekt som mobilerna klarar av, något som såklart är tråkigt. Nu har det inkommit uppgifter om att Huawei troligtvis kommer släppa en PowerBank på 10 000 mAh till sina smartphones som ska klara av att ladda enheter som stödjer 40 Watts laddning.

Dessutom sägs det att samma PowerBank ska klara av att ladda mobiler från Huawei som har maxeffekten 22,5 Watt utan problem (något vanliga Mate 20 bör känna sig träffad av).

Det är oklart när enheten kommer visas upp, men det bör bli inom kort!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...