Apple

Kommer Apples nya system iOS 13 få Always On Display?

Under det kommande året kommer Apple troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya gränssnittet iOS 13. Vad kan vi förvänta oss av det nya gränssnittet från Apple? 

En av mina önskningar när det kommer till iOS 13 är att systemet skulle få stöd för en ständigt aktiv display. Den här delen skulle då visa aktuell tid, datum och eventuellt om du fått några aviseringar. De flesta Androidmobilerna har utrustats med funktionen så jag tycker det är så dags även för Apple!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...