Facebook Messanger testar mörkt tema igen

För några månader sedan inkom det rapporter om att Facebook hade börjat testa mörkt tema till Messanger. Nu ser det ut som att man kör en andra testomgång! 

Däremot ser det ut som att Google inte skickat ut mörkt tema till alla länder som har stöd för Messanger då det verkar som  att man endast skickat ut det nya temat till ett begränsat antal länder där USA inte är ett av dessa rapporterar en källa. Förhoppningsvis kommer man kunna välja om man ska ha mörkt eller ljust tema till Facebook Messanger i framtiden!

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...