Samsung

Senaste uppdateringen till Samsung Galaxy Note 9 åtgärdar en allvarlig bugg

För en tid sedan började Samsung skicka ut en betauppdatering av Android 9 Pie till det nuvarande flaggskeppet Galaxy Note 9. 

Den senaste versionen av betan till Android 9 Pie hade dock ett gäng allvarliga problem med pekskärmen då man behövde trycka mycket hårtg på tangentbordets nedre halva för att få tangenterna att reagera. Dessutom rapporteras det om problem med den tryckkänsliga undangömda hemknappen som vägrat reagera om man haft svepgester installerat.

Dessa problem ska den senaste uppdateringen till Galaxy Note 9 ha åtgärdat. Uppdateringen har rullas ut i Tyskland, Indien och Sydkorea.

Via: SamMobile

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...