Posted in: OnePlus

Många besvikna över att OnePlus tagit bort hörlursuttaget

I och med lanseringen av OnePlus 6T bestämde sig den kinesiska tillverkaren för att skrota hörlursuttaget. Det verkar inte vara något som företagets fans gillat något vidare. 

Carl Pei, en av medgrundarna av OnePlus, hånade flera gånger om konkurrenterna för att de hade tagit bort hörlursuttaget i sina smartphones. Faktum var dock att Pei och hans företag OnePlus bara månader efter hånet valde att själva ta bort hörlursuttaget.

Anledningen till att man tagit bort uttaget är ”för att få plats med ett större batteri”. Man kan således ställa sig frågan; hur kan Samsung få in en penna, ett hörlursuttag OCH ett ännu större batteri i en smartphone som ungefär är lika stor som OnePlus 6T?

Om OnePlus skulle varit smarta skulle de gjort ”6T” något bredare för att få in ett uttag för hörlurar!

Detta kanske också intresserar dig…