Apple

Apple blir stämda än en gång – för att man använt en Siri-röst utan tillstånd

Det har nyligen framkommit  att en person stämt Apple för att man använt en Siri-röst utan tillstånd från kvinnan som rösten tillhör. 

Det är röstskådespelaren Calit Gura-Eini som stämt Apple för att den gigantiska teknikjätten använt hennes röst utan tillstånd. Calit Gura-Eini är en röstskådespelare från Israel som nu alltså stämt Apple på 66 000 dollar.

Hon menar att Apple använder hennes röst för att prata ”nedvärderande och nedlåtande”. Apple håller såklart inte med Gura-Eini.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...