Hoppas nästa Chromecast får en extra lång sladd

Första generationens Chromecast bestod endast av en sticka. Den här var riktigt hopplös att få in under TV:n. Men sedan andra generationens Chromecast har Google skärpt till sig genom att ge de nya Chromecast-enheterna en liten “stump” för sladden. 

Jag skulle däremot gärna se att sladden till nya Chromecast kunde fått vara ännu lite länge så att det hade blivit ännu enklare att dra fästa den smarta stickan bakom TV:n. För det är just det – många TV-apparater som har sina HDMI-uttag på baksidan, något jag tycker är idiotiskt!

Om inte Google åtgärdar problemet med en längre sladd så hoppas jag att TV-tillverkarna tar och sätter uttagen på sidan istället för på baksidan.

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...