Samsung

Samsung Galaxy S10 kan bli utan 3D-scanning

Flera telefoner så som Huawei Mate 20 Pro och Apples flaggskepp iPhone XS och XS Max har fått ToF-kameror för att klara av avancerad upplåsning med hjälp av ditt ansikte. 

Nu har det inkommit uppgifter om att Samsung håller på att jobba på en ToF-sensor till sina smartphones. Däremot sägs det att sensorn troligtvis inte kommer finnas ombord i Samsungs kommande Galaxy S10-mobiler. Om uppgifterna stämmer innebär det troligtvis att man kommer använda fingeravtrycksläsaren som primär metod för att låsa upp Galaxy S10 och S10+ då det sägs att Samsung tagit bort irisläsaren.

Om uppgifterna stämmer återstår givetvis att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...