Google

Video visar olika funktioner du behöver testa till Google Assistent

Google Assistent släpptes i Sverige i augusti 2018. Nu har en video släppts på nätet med ett gäng värdefulla tips och knep för dig som vill ha det lite roligt med Assistent. 

Det går inte bara att få fakta ur Google Assistent utan hon har även lite humor. I en video som lagts upp på nätet visar en snubbe upp vad man kan säga till Google Assistent för att få sig ett gott skratt.

Hela videon kan ni se nedan!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...