Google

Huawei är tredje största smartphonetillverkaren

Det har nu redovisats hur bra smartphoneförsäljningen gått för Huawei. Så här bra har försäljningen gått!

Det har nu visar sig att Huawei har 17% av smartphonemarknaden. Det kan jämföras med Apple som hade 27% på marknaden medans Samsung har 21% av marknaden. Jag tror även att Huawei kommer fortsätta växa på marknaden.

Vivo har 10% av marknaden medans OPPO har 7% av marknaden. Det återstår att se om OPPO kommer bli tillgänglig i Sverige vid senare tillfälle, något jag tror och hoppas!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...