Apple

Apple kan ha gjort förra årets största tabbe…

2017 var året då Apple inte bara visade upp den nya mobilen iPhone X. Utan man visade även upp en laddare vid namn AirPower. Men är den här laddplattan förra årets största flopp? 

AirPower är en stor platta som låter dig ladda både din iPhone och Apple Watch samtidigt trådlöst. Apple visade upp plattan under september 2017 och tanken var antagligen att AirPower skulle bli tillgänglig för köp under 2017.

Så blev inte fallet. Det har flera gånger om ryktats om att Apple tagit vatten över huvudet och presenterat en produkt som man inte kan producera i tillräckligt stora kvantiteter. Det känns rimligt och jag är osäker på om Apple kommer kunna få fram någon AirPower under 2019 eller om Apple i hemlighet lagt ner den stora laddplattan. Det återstår att se!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...