Samsung

Vart har Samsung Galaxy F1 tagit vägen?

Det sägs att Samsung kommer hålla ett event om drygt en vecka där man kan komma att visa upp sin första böjbara mobil vid namn Galaxy F1. 

Det har däremot varit otroligt lugnt med rykten och läckor kring Galaxy F1. Detta tycker jag känns mycket konstigt då det brukar cirkulera en hel del rykten och läcker kring en produkt flera veckor innan den presenteras.

Detta får mig att misstänka att Samsung kan ha försenat presentationen av Galaxy F1, men det kommer visa sig inom kort!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...