Samsung

Teaser för Samsung Galaxy S10 publiceras på nätet

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där företaget kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien smartphones.

Nu har Concept Creator skapat en ny video där han släppt en teaser inför Galaxy S10-lanseringen. Av videon nedan att döma kommer Samsung Galaxy S10 få en välvd display. Utöver det ser det ut som att mobilen kommer få en konstruktion i glas på fram- och baksidan tillsammans med en ram i aluminium.

När det kommer till specifikationerna ser det ut som att Galaxy S10 Lite kommer få en 5,8 tumsskärm, Galaxy S10 kommer få en 6,1 tumsskärm medans Galaxy S10+ kommer få en 6,44 tumsskärm.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...