Google Pixel får nytt Dark Mode

Det ser ut som att Google under dagen börjat rulla ut en ny uppdatering till den app för Google Pixel som gör det möjligt att byta ringsignaler. Men vad innebär detta? Läs vidare för att ta reda på mer! 

Det ser ut som att Google under dagen börjat rulla ut Dark Mode till den app man kan använda till sin Google Pixel för att byta ringsignal med. Det innebär att displayen inte behöver störa grannen när du ska byta ringsignal, men frågan är om inte oljudet från din enhet kommer störa mer då? 😛 Det är något som återstår att se!

Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...