Huawei Mate 30 Pro

Huawei kommer troligtvis hålla ett event i september det här året där tillverkaren kommer visa upp den nya Mate 30-serien. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här enheten. Läs vidare för att ta reda på mer! 

En ny bild som nyligen har läckt ut visar att Huawei Mate 30 Pro troligtvis kommer få en bred flärp men det ser samtidigt ut som att enhetens flärp kommer vara grund, alltså inte gå lika djupt som den på till exempel Google Pixel 3 XL. Det ser bland annat ut som att den här tekniken kommer innehålla avancerad teknik för Face ID.

Det sägs även att Huawei Mate 30 Pro kommer med en 6,71 tumsskärm och att enheten kommer få processorn Kirin 985. Det återstår att se om det stämmer! Läs mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!