Huawei Mate 30 Pro ser ut att få bred men grund flärp

Huawei Mate 30 Pro

Huawei kommer troligtvis hålla ett event i september det här året där tillverkaren kommer visa upp den nya Mate 30-serien. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här enheten. Läs vidare för att ta reda på mer! 

En ny bild som nyligen har läckt ut visar att Huawei Mate 30 Pro troligtvis kommer få en bred flärp men det ser samtidigt ut som att enhetens flärp kommer vara grund, alltså inte gå lika djupt som den på till exempel Google Pixel 3 XL. Det ser bland annat ut som att den här tekniken kommer innehålla avancerad teknik för Face ID.

Det sägs även att Huawei Mate 30 Pro kommer med en 6,71 tumsskärm och att enheten kommer få processorn Kirin 985. Det återstår att se om det stämmer! Läs mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...