Samsung Galaxy Note 10: ny bild dyker upp

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event den 7 augusti det här året där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Note 10 och Note 10+.

Den senaste bilden på Samsung Galaxy Note 10+ visar att enheten kommer få fyra kemeror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Utöver det ser det ut som att enheten kommer få ett hål i displayen för den främre kameran. Det återstår att se om Galaxy Note 10+ kommer se ut så där eller hur det kommer bli med den saken.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...