Samsung Galaxy S10: flera rapporter om explosioner

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att Samsung haft problem med Galaxy S10-mobilerna. Nu har det inkommit nya uppgifter!

Det har nyligen inkommit nya uppgifter om att Samsung återigen ger problem med Galaxy S10 i form av att en Galaxy S10 helt plötsligt började brinna. Det här låter helt klart som ett problem som Samsung behöver åtgärda och som man förhoppningsvis kommer fixa inom kort!

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...