Google Pixel 4 sägs få gesterstyrning, här kan sensorn sitta

Det ser ut som att Google Pixel 4 och 4 XL kommer få en sensor på toppen som kommer möjliggöra Project Soli. Läs vidare för att ta reda på mer!

Det ser ut som att Google Pixel 4 och 4 XL kommer få en teknik som Google kallar för Project Soli. Den här tekniken kommer göra ett möjligt att styra enheterna med gester från luften utan att du behöver röra vid enheterna.

Nu har en ny bild inkommit som visar på att Google troligtvis har placerat denna sensorn på framsidan ovanför displayen på den högra sidan. Det återstår att se om det stämmer eller hur det kommer bli med den saken.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...