Kommer Samsung Galaxy S12 se ut så här?

Samsung kommer troligtvis hålla ett event i februari 2021 där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S12.

Om trenden fortsätter som den håller på att göra just nu betyder det troligtvis att tillverkarna kommer släppa flera smartphones på marknaden med mindre och mindre dö-ytor runt displayen och vem vet, Samsung Galaxy S12 kanske kommer se ut som på den här bilden?

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...