Xiaomi Mi A3 dyker upp i samtliga kulör

Det ser ut som att Xiaomi kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen Mi A3.

Nu har en ny pressbild fastnat på enheten som visar att den kommer bli tillgänglig i minst tre färger i form av svart, blått och vitt. Utöver det ser vi att enheten kommer få tre kameror på baksidan och vi vet sedan tidigare att enheten kommer drivas av Android One.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...