Huawei Mate 20X släpps i flera länder den här månaden

Det var egentligen tänkt att Huawei Mate 20X skulle släppas under juni-månad det här året på flera ställen i världen. Men av förklarliga skäl försenades lanseringen av Mate 20X. Nu har det inkommit nya uppgifter! 

Det ser ut som att Huawei Mate 20X kommer släppas på flera platser i världen den här månaden. Det ser bland annat ut som att Italien, England och Kina kommer få tillgång till enheten den här månaden.

Den här enheten kan bland annat stoltsera med processorn Kirin 980 tillsammans med en mäktig 7,3 tumsskärm. Givetvis är höjdpunkten att Mate 20X har stöd för 5G. Enheten kommer inte bli tillgänglig i Sverige.

Läs mer om nyheten här.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...