Xiaomi Mi A3 kommer bli en omgjord CC9e

Det ser ut som att Xiaomi kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp en ny smartphone. Nu har det framkommit uppgifter om att Xiaomi Mi A3 kommer bli en omgjord version av CC9e. 

Vi vet sedan tidigare att Xiaomi CC9e bland annat fått en 6 tumsskärm med HD+- upplösning tillsammans med en primär 48 MP-kamera på baksidan. Den stora skillnaden när det kommer till den här modellen är att den kommer köra Android One och att man inte kommer se minsta bevis på att Xiaomi kladdat med MIUI på den här modellen.

Det återstår att se när den kommer visas upp, men förhoppningsvis kommer enheten visas upp inom kort.

Läs mer om nyheten här.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...