Essential Phone får beta 5 av Q

Det ser ut som att Essential under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Essential Phone. Läs vidare för att ta reda på mer!

Det ser ut som att Essential under dagen börjat skicka ut den femte betan av Android Q till Essential Phone. Den här uppdateringen innehåller bland annat nyheter i form av buggfixar. Utöver det ser det ut som att uppdateringen innehåller en ny svepgest gör att få upp Google Assistent.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...