Samsung Galaxy S8: så länge kan den komma att uppdateras

Samsung presenterade Galaxy S8 och S8+ under våren 2017. Den här enheten uppdateras fortfarande men hur länge till kommer enheten uppdateras?

Jag misstänker att Samsung Galaxy S8 kommer uppdateras en bra tid till framöver. Mer specifikt tror jag att Galaxy S8 kommer uppdateras till och med våren 2020. Mer specifikt tror jag det innebär att enheterna kommer uppdateras till och med februari 2020, men det återstår att se hur ert kommer bli med den saken!

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...