Galaxy Note 10

Ice Universe går igenom skillnaderna mellan Note 10 och S10-serien

Den 7 augusti kommer Samsung hålla ett event i New York, USA där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy Note 10-serien. Nu har nya uppgifter kring Galaxy Note 10-serien framkommit! 

Det är Ice Universe som lagt upp en Tweet där han nämner nyheterna som Note 10-serien kommer ha jämfört med Galaxy S10-serien. Han nämner att Note 10-serien kommer få UFS 3.0 istället för 2.1, snabbare laddning (max 45W istället för max 25W som S10 5G har), 5G-stöd för samtliga +-modeller och större batterier.

Han tror däremot inte att Samsung kommer ha uppdaterat prestandan och kamerorna i Note 10-serien jämfört med S10-serien. Där tror jag han har fel, i alla fall när det kommer till prestandan då det ser ut som att Note 10-serien kommer få en helt ny processor (Exynos 9825).