Sony rapporteras ha värmeproblem med Xperia 1

För ett antal år sedan hade Sony väldigt stora problem med sina smartphones då de blev väldigt varma – så pass varma så att man knappt kunde hålla i dessa. Nu har det inkommit uppgifter om att Sony har nya problem, den här gången med Xperia 1. 

Det är inte baksidan på Xperia 1 som rapporteras bli väldigt varm utan det ser istället ut som att Sony har problem med framsidan på Xperia 1 när det kommer till värmen. Det ser därmed ut som att det är displayen i sig som blir väldigt varm när den används.

Det är om något ännu värre än att baksidan blir varm då det alltid gått att lösa problemet med att sätta på ett skal när baksidan blivit varm – något som inte är lika enkelt med framsidan.

Läs mer om nyheten här.

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!