Motorola One Action: här är några specifikationer

Det ser ut som att Motorola kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen One Action. Nu har nya uppgifter dykt upp!

Enheten kommer få en 6,3 tumsskärm med Full HD+- upplösning i formatet 21:9. Utöver det ser det ut som att enheten kommer få processorn Exynos 9609 med 4GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Under huven hittar vi även ett batteri på 3500 mAh.

Drt ser även ut som att enheten kommer få en främre 12 MP-kamera tillsammans med tre kameror på baksidan.

Via
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.