Samsung Galaxy S11: är det här den?

Samsung kommer troligtvis hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S11. Nu har det inkommit en ny bild.

Det ser ut som att Samsung Galaxy S11 kan komma att få skärm över hela framsidan. Utöver det ser det ut som att enheten kommer få en pop up-kamera som åker upp när man ska ta selfies tillsammans med fyra kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt.

Det återstår att se om Galaxy S11 kommer se ut så där men det skulle vara nice om så blir fallet!

View this post on Instagram

This is how we believe the Samsung Galaxy S11 will look like 🤩⚡🔥… Bezelless infinity display, a Pop up camera, Snapdragon 865 & Exynos 9825/9830, 12GB of RAM, New quad camera module array with 50-60x digital zoom 😍…. What say?? 🤔 . . 🔰 Follow @techproximity 🔥 🔥 🔰 Follow @techproximity 🔥 🔥 🔰 Follow @techproximity 🔥 🔥 . . Like ❤️ Share 🔃 Comments ⬇️ ⬇️ Tag your friends 🎃 . . 📸 @zoneoftech #samsung #samsunggalaxy #s10plus #s11 #s11plus #galaxys11 #galaxys11plus #galaxys10plus #infinitydisplay #bazelless #beautiful #instatech #instadroid #teamandroid #popup #quadcamera #innovation #snapdragon865 #smartphone #mobile #phone #oneplus7pro #Honor20Pro #redmik20pro #opporeno #galaxya80 #xiaomimi9t #techproximity #picoftheday #techgeeks

A post shared by Tech Proximity (@techproximity) on

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!