WhatsApp kan bli mycket smartare i framtiden

Det ser ut som att utvecklaren bakom WhatsApp håller på att vidareutveckla appen så att den kommer bli ännu smartare i framtiden.

En av de mest irriterande sakerna med WhatsApp idag är att man bara kan använda appen på en enhet samtidigt (det går alltså inte att logga in flera enheter på ett och samma konto). Detta är något som det däremot ser ut att kunna bli ändring på i framtiden.

Det ser ut som att WhatsApp just nu håller på att utveckla en funktion som kommer göra ett möjligt att ha flera enheter inloggade på ett och samma konto – tack för det!

Via

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.