in ,

En närmare titt på IKEAS och Sonos satsning Symfonisk bokhyllehögtalare

Förutom att jag är stört intresserad av smartphones så gillar jag även ljud och i synnerhet bra högtalare och hörlurar. Jag har tagit en närmare titt på Symfonisk bokhyllehögtalare i Sverige. Inte en högtalare utan två, något som gör att jag, så gott jag vet, är den enda som uttalat mig om hur Symfonisk bokhyllehögtalare låter i stereopar. 

Först och främst måste jag yttra mina åsikter om designen för högtalaren. Jag tycker till skillnad från den lite större brodern ”lampan” (kommer ett separat inlägg om den också, var så lugna) att bokhyllehögtalaren är riktigt snygg. Jag köpte två stycken bokhyllehögtalare i stilrent vitt, men jag tycker det är toppen att Sonos och IKEA tagit fram högtalaren även i svart då du liksom jag har olika smak på vad som är snyggt och mindre snyggt. Något jag gillar med den här högtalaren är att Sonos satt dit knappar så att du behöver inte ta upp din Android- eller iOS-enhet varje gång du ska byta låt (annars styr du högtalaren via Sonos-appen).

Med priset 995 SEK i åtanke hade jag inte superhöga förväntningar på ljudet i Symfonisk bokhyllehögtalare. Så fel jag hade! Den här högtalaren har överlägset det bästa ljudet jag någonsin testat i en högtalare för 995 kronor, att den dessutom har appen Sonos och att man således kan koppla ihop flera Sonos-högtalare och bilda en symfoni i hemmet gör saken inte värre!

Det jag blivit lite förvånad över är att den här högtalaren inte har någon direkt funktion som en möbel. Men varför kallas den för bokhyllehögtalare undrar ni? Det beror på att enheten kan sättas i en bokhylla både i porträttläge men även i landskapsläge. Därav namnet.

Bokhyllehögtalaren får helt klart godkänt av mig och ni som vill köpa en sådan här högtalare kan klicka er vidare här!

 

 

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Xperia 2 kan få ny funktion för kameran

Samsung släpper lång produktvideo för Galaxy Note 10 och 10+