Kommer OnePlus krympa hakan i ”7T Pro” ytterligare?

En av de största nyheterna med OnePlus 7 Pro är att enheten typ bara har skärm på framsidan med undantag för en mycket liten kant placerad under displayen. Men det ser ut som att OnePlus vill bli ännu bättre!

Det har nyligen inkommit en ny konceptbild som visar på hur OnePlus 7T Pro kan komma att se ut. Det ser ut som att den här enheten kommer påminna en hel del om OnePlus 7 Pro med undantag för att kanten under displayen ser ut att bli ännu mindre.

Utöver det ser det ut som att den här enheten kommer få processorn Snapdragon 855+.

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!