Motorola One Action kan presenteras 23 augusti

Motorola kommer hålla ett event den 23 augusti i Indien där tillverkaren kommer visa upp nya produkter. Nu har det inkommit nya uppgifter om vad Moto kan komma att visa upp på eventet! 

Enligt uppgifter rör det sig om Moto One Action som kommer visas upp på det här eventet. Den här modellen har till skillnad från One Vision fått tre kameror på baksidan. Utöver det ser det ut som att enheten kommer få en 6,3 tumsskärm i det avlånga 21:9-formatet tillsammans med en Full HD+- upplöst IPS-panel. Enheten kommer drivas av processorn Exynos 9609 under huven tillsammans med 4 GB RAM och förhoppningsvis kommer enheten med 128 GB inbyggt minne.

När det kommer till det yttre har vi sett att One Action kommer påminna mycket om One Vision då den bland annat kommer få ett hål för den främre kameran på framsidan. Det blir spännande att se om den här modellen kommer visas upp 23 augusti.

 

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!