OnePlus 7T Pro: nu kan den dykt upp på ny bild

OnePlus kommer troligtvis hålla ett event i november det här året där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7T Pro. Vad erbjuder den här enheten som är speciellt? 

Som vi kan se på bilderna ser det ut som att OnePlus 7T Pro kommer påminna en hel del om föregångaren OnePlus 7 Pro när det kommer till det yttre. Vi ser att den här enheten har fått en skärm på hela framsidan utan några hål eller liknande saker. Utöver det ser vi att enheten fått tre kameror på baksidan. Detta betyder troligtvis att OnePlus 7T Pro kommer påminna mycket om sin föregångare när det kommer till det yttre.

Screenshot Capture - 2019-08-10 - 00-48-12

När det kommer till det inre kommer OnePlus 7T Pro troligtvis vara något vassare jämfört med OnePlus 7 Pro. Vad innebär det? Troligtvis kommer det innebära att OnePlus 7T Pro kommer få processorn Snapdragon 855+ istället för tidigare Snapdragon 855. Utöver det ser det ut som att enheten kan komma att få en 120Hz-display, något som kan jämföras med nuvarande OnePlus 7 Pro som har en 90Hz-display jämfört med en traditionell display för smartphones som brukar ligga på 60Hz. Om dessa uppgifter stämmer innebär det att OnePlus 7T Pro kommer bli ett extremt monster till smartphone.

Uppgifterna bör tas med en nypa salt.