OnePlus 6 och 6T får stor uppdatering

OnePlus har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till OnePlus 6 och 6T. Den här uppdateringen innehåller flera nyheter som jag misstänker att många av er kommer gilla!

Det ser ut som att OnePlus 6 och 6T bland annat fått tillgång till Fnatic-läget, något som kommer innebära att du kommer kunna spela på ett mycket smidigare sätt och med det här nya läget. Utöver det ser det ut som att OnePlus lagt till ett speciellt läge för fickan.

Listan tar inte slut där. Utöver det innehåller uppdateringen en funktion vi sett i OnePlus 7 Pro sedan tidigare: att du kan ange ett lösenord för det ”gömda” stället. Uppdateringen innehåller även säkerhetsuppdateringen för augusti-månad. Uppdateringen har även förbättrat Zen Mode i och med den senaste uppdateringen.

Uppdateringen skickas ut löpande världen över.

Via